Post by rirespditise on Feb 11, 2022 17:10:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú zlato ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
určite to bola moja prvá zvuková hra, ALE JE TO HROZNÉ VŽDY SA TO ZABLOKUJE NA PRVEJ HLUPEJ Hlúpej OBRAZOVKE PRI PRVOM NAČÍTANÍ NENÁvidím túto hlúpu hru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! PREČO NÁS NENÁVIDÍ SEGA ?!!! ale myslim ze kazda sonická hra je zlá.....nechcel som zranit tvoje city sega prosim sprav ďalšiu zvukovú hru PLEEEEEEAAAAAAAAAAASSSSSSSSEEEEEE milujem sonické hry! !!!!!!!!!!
To je podľa môjho názoru oveľa lepšie ako Sonic 2 pre mobil. Má reklamy, ale nie toľko otravných alebo dlhých reklám. Špeciálne skúšky vyzerajú divne (pri pohľade na vás rýchlostná skúška 6) a hudba je skvelá! SS bola pre mňa trochu ako labyrint a hudba amerického šéfa mi spôsobuje nočné mory... Skvelá hra!
Sonic CD Classic bol prvý port vytvorený v Retro Engine Christianom Whiteheadom a aký fantastický prvý dojem. Sonic CD bolo prvýkrát vydané v roku 1993 pre SEGA Mega CD a bolo vnímané ako čierna ovca klasickej éry, avšak tento port prináša niekoľko veľmi pekných doplnkov, ako napríklad Playable Tails, uloženia v normálnych úrovniach A špeciálnych skúškach, úspechoch a HD. verzie cutscén od Toei Animations. Ak chcete tiež prehrávať najlepšiu verziu Sonic CD, odporúčame tento port.
Veľmi sa mi to páčilo, dobrý remake CD Sonic. Vyskytli sa dva problémy, jeden z nich osobne si myslím, že by bolo lepšie, keby bol skok ako medzerník. Po druhé, hra je plná reklám. Ak hráte bezplatnú verziu, nemôžete prejsť do ponuky pozastavenia a späť bez toho, aby ste videli reklamu.
Sonic CD Classic कार्रवाई sve
Ohromujúca grafika na cd, tak vychvaľovaná pre ďalšiu zvukovú hru, možno môže mať líšky ako chvosty? Chýbajú mi chvosty a tá ružová vec je strašidelná. Cestovanie v čase v hre je naozaj skvelé a robot Sonic je úžasný. Možno namiesto líšky sonic 3 môže mať mačku.
je to dobré, ale nemám rád statický zvuk, ak by sa to dalo opraviť, zmenil by som ho na 5 hviezdičiek
Môžete mi prosím pomôcť, môžem hrať iba hru Sonic 1, pretože zakaždým, keď sa povie Sega, zamrzne a nemôžem hrať, opravte to a je to na mojom Chromebooku
Brutal Age: Horde Invasion Strategy hbyb
Naďalej sme pozorní, aby sme vás informovali o najzaujímavejších novinkách hry pre iPad. Obsah článku je v súlade s našimi zásadami redakčná etika. Ak chcete
narážam na oneskorenie, ale milujem to
Jedno z najlepších akčných RPG, ak nie najlepšie. ... Sonic CD je jediná hra zo série, ktorá vyšla pre konzolu, ktorá nie je v postsovietskom priestore
Hra je ťažká a vďaka čomu už nemám Sonic rád, je tajná diabolská správa
Je to zábavné, ale piatu fázu je takmer nemožné opraviť
je táto hra určená pre deti alebo dospelých? Hra má problém s Dark Souls aplikovaným na hru. Nedostávajte hru pre svoje deti
Ovládanie je ťažké a hra má veľa pridania
Naozaj milujem túto hru, ale keď som mal 7 rokov, zozbieral som túto hru od môjho brata a na hranie hry nepotrebovala dáta, ale práve som si ju stiahol včera a hra povedala, že potrebuje pripojenie, prosím, nechajte hru používať údaje
Sonic CD Classic Aksiyon vht
Ňijoir na Slovensku Hsh Tomáš Bella Vista
Hra je teda úžasná. Dokonca môžem povedať, že pri tejto hre môžem stráviť 2 dni. Časť, ktorú milujem, je výber medzi soundtrackmi z JP/EÚ a USA, je jednoducho úžasný, hra je plynulá, odomykateľné možnosti sú skvelé. Odporúčam túto hru každému.
Je to príliš reklamné a reklamy prevzali a len odinštalovali a nehrali.
Sonic je hlupák
GRAFIKA JE TAK Hlúpa A KROMNÁ!!! KAŽDÝ KEĎ ZRUŠÍM HRU, DOSTANE SA Hlúpa VYskakovacia reklama!!!!!!!! PREČO TÁTO Hlúpa hra Vobec EXISTOVALA!!!.
Super Cat Tales 2 APK Líši sa v závislosti od zariadenia stiahnutie ...
Túto hru som nikdy nehral, ale je super 👍. Sonic, Tails, to sú najlepší hrdinovia. Táto hra sa mi páči 😄 ale naozaj. Ale ovládacie prvky sú ako genéza, táto hra je na rozdiel od Sonic 2, Sonic 1 a Sonic mánie. A ešte jedna vec je, že hudba pódií je taká cool, špeciálne na prvom pódiu👍
Moje oči so Sonic CD sú odpad, pretože ďalší zónový akt 2 úrovne je odpad
Milujem segu, je to dobrá hra, ale robí bossov eggmanov ťažšími
Deez nuts lol je to dobrá hra, takže pls pridajte nový zvuk ako Sonic hyper
Sonic CD Classic Hərəkət wqof
5 najlepších hier Sonic pre Android | Androidsis
Sonic
Sonic the Hedgehog (1991 videohra)
Majin Sonic bol skrytý 2 hviezdy 3/10 pnl Majin Sonic je skrytý
Stiahnuť Stickman vs Zombies APK 1.5.6 Android zadarmo - com ...
Je to dobré, ale nestačí zvuková skúška diablom
Vytvoril Sonic the Hedgehog CD: Sonic Team. Platformy: Sega Mega-CD, iOS. Sonic CD malo premiéru 23. septembra 1993. Žáner: plošinovka. Dej Sonic CD hry:
hra je príliš ťažká, šéfovia sú ešte ťažší, chcel som to ohodnotiť 5 hviezdičkami, ale zmenil som názor
Viem, že hra je soppost, aby sa stala ťažšou, keď sa dostanete ďalej, ale táto hra to zavedie tak ďaleko. 1 hviezdička Neznášam túto hru.
Sonic cd niekedy nedáva zmysel a niekedy je chybné, ale inak je to skvelá hra
dobré a nie závadné
JE DOBRÉ, ale našiel som túto správu a napísal ju FRICKIN MAJIN, prečo DÁVATE KIDS NIGHTMARES
Som klasický fanúšik Sonic. A ako fanúšika/hráča ma Sonic CD rozčuľuje. Cestovanie v čase je skvelý nápad, ale vzhľadom na dizajn úrovní je to naozaj ťažké, takže to nemá zmysel. A DIZAJN ÚROVNE JE SUPER! Je to zvláštne, pomalé a väčšina zón ani nezodpovedá téme príroda verzus technológie (Palmtree Panic a Stardust Speedway sú výnimkou). Nekupujte Sonic CD, ak chcete ísť rýchlejšie ako Mario.
Milujem hru, ale kolíziu chaos 3 je tak ťažké prejsť. A môžete urobiť Sonic Mania plus Super Sonic, budem vám veľmi vďačný.
Zaplatil som plnú cenu za platenú verziu Sonic CD. už to nefunguje, ale všimol som si, že platená reklama verzia Sonic CD funguje dobre a je aktualizovaná a všetko. prečo nebola platená verzia aktualizovaná od roku 2013. Zdá sa, že platená verzia Sonic CD bola opustená. platená verzia Sonic CD už nefunguje, preto som si musel stiahnuť reklamnú verziu Sonic CD, aby som mohol zanechať textovú správu vašej spoločnosti. opravte platenú verziu Sonic CD.
SEGA! mohli by ste, prosím, urobiť jednu z prvých úrovní (ÚROVEŇ PINBALLU) AKO JE TO JEDNODUCHŠIE, AK Urobíte, ohodnotím 5 LOVE THE GAME XD
Môj syn, keď sa omylom otestoval zvuk a zadal číselnú kombináciu, dostal strach na 3 roky. Neodporúčam túto hru pre dospelých
Nejde mi to stiahnuť. Stále to hovorí, že je problém s mojím umiestnením inštalácie a hovorí, že musím uvoľniť miesto, keď som vymazal takmer každú hru, ktorú mám
Táto hra je vytvorená s cieľom ukradnúť vaše peniaze. Ľudia platia za akciu No-Ads a stále sa stretávajú s reklamami. Keď už hovoríme o reklamách, je ich príliš veľa! Ovládanie je nanič, táto hra je podvod a táto spoločnosť je jednoducho hlúpa.
Milujem túto hru, ale ako môžete ísť na zvukovú skúšku a vidieť Majin Sonic Pozerám YouTube a videl som, že niekto urobil zvukový test Majin Sonic
Každá hra Sega tu je 5-hviezdičková hra s 3-hviezdičkovým zážitkom. Mohli by to byť jednotlivé sťahovania a mini by sa zvýšili z bezplatných exp. vychutnajte si zážitok, ako bol pôvodne zamýšľaný, so zasvätenými osobami vo vnútri toho, že ktokoľvek môže vytvoriť skutočný trailer pre výrobcov konzol a tvorcov konzol. Takže v tejto medafore je hra filmom , na stiahnutie sú upútavky s voliteľnými novšími upútavami na stiahnutie až do 360p na pridanie variácie....potom...1 sekundová pauza [ SEGA ]
Naozaj sa mi páči táto hra, pretože má zaujímavú úroveň a páči sa mi jej textúra
nie také dobré ako 1 2 a 4 kvôli tlačidlám virtuálnej genézy. ale tiez to nebolo zle.
Android Aplikácia Sonic the Hedgehog™ Classic, Vyvíjaná Spoločnosťou SEGA, Je Klasifikovaná V Kategórii Akčné. Aktuálna Verzia Je 3.7.0
Zo všetkých klasických sonických hier je táto najšialenejšia (existuje doslova štádium nazývané „wacky workbench“), mnohým ľuďom sa nepáči, že táto hra má nejaké pomalšie úrovne, ale ja osobne si nemyslím sú všetko také zlé a má to pár šmrncov ako palma ppl anic a stardust speedway. Práca Sprite je úžasná a ponúka hodnotu opakovania s časovými kameňmi pre najlepší koniec. Predstavuje aj dve klasiky, Amy Rose a Metal Sonic. Celkovo 8/10.